Haal je rijbewijs!

vanaf €30 per les

 

Lessen vanaf 16,5 jaar

En rijexamen zodra je 17 jaar bent

 

Bij ons is elke klant een VIP!

Plan snel een afspraak met je vaste rijinstructeur

Rijles vanaf €30!

Je voelen als een echte VIP, maar toch een lage prijs? Kies dan voor Verkeersschool Ingrid van Perlo, de rijschool voor jou! Plan een gratis proefles en maak kennis met een van onze instructeurs. Kies samen een voordelig pakket dat bij jou past.

Bij ons echt GRATIS!

Wil jij graag kennis maken met onze verkeersschool en onze manier van lesgeven? Wij bieden je een gratis en vrijblijvende proefles voor de auto. Vind je het niks? Dan zit je achteraf nergens aan verbonden. Dus, waar wacht je op?!

Per 4 mei 2020 herstarten onze motorrijlessen onder voorbehoud van de genomen Corona regels. 

Check voor meer informatie onze pagina motorrijles, belangrijke informatie.

Per 1 mei 2020 hanteren wij nieuwe tarieven. 

Check onze tarievenlijst voor extra informatie.

Nu ook in de regio Den Bosch!

Autorijles, motorrijles of aanhangerrijles in Den Bosch? Of je nu in Den Bosch, Vught, Rosmalen, Vlijmen, Berlicum of Hedel woont, je vaste rijinstructeur haalt je thuis op en zet je na de rijles weer thuis af. De instructeur is je leraar en coach richting het praktijkexamen. Wij regelen de organisatie rond de rijlessen en het praktijkexamen, zodat iedere rijles volledig in het teken kan staan van “leren rijden”.

  • Gratis proefautorijles
  • Altijd een pakket dat bij je past
  • Scherp geprijsd
  • Betaling in termijnen mogelijk
  • Eigen vaste instructeur
  • Bij ons is elke klant een VIP!

Over Verkeersschool Ingrid van Perlo

Ingrid van Perlo is sinds 1991 een begrip in Nijmegen en omgeving. De nadruk bij iedere rijles ligt bij de leerling en het daarbij passende VIP gevoel. Een rijles moet leerzaam zijn, maar het moet ook gezellig zijn. Lees meer over Ingrid en de groei van haar rijschool…

Waar VIP voor staat

Bij iedere rijles plezier, altijd een vast aanspreekpunt binnen de rijschool, een vaste rijinstructeur, open en eerlijke communicatie tussen leerling en rijschool, wij zijn als verkeersschool altijd bereikbaar voor jou en zoeken een passende oplossing voor iedere situatie of wens vanuit jou als leerling zijnde. Lees meer over waar wij voor staan…