Autorijles

Plan een GRATIS proefles voor je begint!

Tijdens de gratis proefles maak je kennis met ons en onze manier van lesgeven. Aan de hand van deze gratis proefles kunnen we samen bekijken welk pakket het beste bij jou past. Jij bent uniek dus ons advies aan jou is uniek.

Proefles aanvragen

VIP autorijlessen

Rijles moet leuk zijn. We begrijpen, dat het best een stap is om te beginnen met je rijlessen. Als het zou kunnen, willen we graag dat je de eerste rijles ziet als een uitje: paintballen, rijden met een achtbaan, snorkelen, karten, etc. Het zijn dingen, waar je later met plezier aan terugdenkt.

Dit is ook de insteek van onze rijlessen. Verkeersschool Ingrid van Perlo wil je een beleving aanbieden in de vorm van de gratis proefles. Je bent daarna niets verplicht, maar we hopen dat je de overige rijlessen ook bij ons wil volgen. Ook de rijlessen daarna moeten leuk zijn. Een instructeur moet rijles geven, maar wij vinden dat dit makkelijk met humor en plezier kan. Ga maar na: Als je plezier hebt in een vak op school, dan gaat het goed en haal je hoge cijfers. Bij de rijles is dat niet anders. Het is onze taak als verkeersschool om ervoor te zorgen, dat ons team goede rijlessen verzorgt maar ook dat ze dit met een glimlach doen.

Hoe gaan de rijlessen in zijn werk?

Wij hebben als verkeersschool de insteek: Als je het zelf doet, leer je het meest. We laten je dus bij de eerste rijles al best veel zelf doen. Natuurlijk helpen we je als er iets fout dreigt te gaan en geven we je de instructies waar dit nodig is, maar toch doe je zoveel mogelijk zelf. Dit gaat zo de hele rijopleiding door. Jij doet tijdens de rijles zoveel mogelijk zelf en wij leggen uit wat de bedoeling is. Tijdens de rijlessen wordt de lesstof aangeboden in het hoogste tempo wat jij als leerling aankunt. Ook hierbij vinden wij het belangrijk dat de plezierfactor aanwezig blijft.

Kies Verkeersschool Ingrid van Perlo!

We hopen dat je nu duidelijk is waar VIP rijschool voor staat en dat wij je een leuke, gezellige en leerzame rijopleiding willen bieden. Maak tijdens je gratis proefles kennis met je rijinstructeur en ervaar het plezier van autorijden. Je zult in je leven nog heel wat kilometers gaan maken. Daarom zou het volgens ons natuurlijk superfijn zijn dat je bij VIP rijschool hebt ervaren dat autorijden een hele leuke bezigheid is.

Schrijf je nu in voor de gratis proefles en we nemen vanzelf contact met je op om een afspraak te maken. Als je gebeld wilt worden, hoef je niets te doen. Als je liever via Whatsapp een afspraak wil maken, dan moet je dat bij de extra toelichting even vermelden. Dit vinden wij geen probleem.

We zien je graag bij onze proefles! Schrijf je nu in.

Autorijles, wanneer mag je beginnen?

Beginnen met het nemen van autorijles mag zodra je de leeftijd van 16,5 jaar hebt bereikt. Het afnemen van het theorie examen mag vanaf 16 jaar. Ben je begonnen met het nemen van autorijlessen, dan mag je op de dag dat je 17 jaar bent geworden het praktijkexamen afleggen. Je doet dan mee aan het project “2todrive” en zult tot je 18e onder begeleiding rond moeten rijden.

Theorie

Theorieles met de online en interactieve iTheorie cursus, wat wil je nog meer? Deze cursus bevat een compleet digitaal theorieboek, per hoofdstuk onderwerp gerichte deeltoetsen, instructiefilms voor de praktijklessen en gevaarherkenning en 50 complete theorie examens zoals ze bij het CBR afgenomen worden.

Autorijbewijs halen, wat zijn de kosten?

Het halen van een rijbewijs vergt maatwerk. Dit betekent dat iedereen anders is en we voor ieder wat wils bieden. Zoals gezegd, jij bent uniek. Wat een rijbewijs precies gaat kosten kunnen we op voorhand niet vaststellen. Voor het behalen van een rijbewijs is samenwerking, tussen de kandidaat en de instructeur, een vereiste.

Praktijklessen

Samen met een vaste instructeur werk je in lessen van 50 minuten richting je praktijk examen. Indien gewenst heb je ook de mogelijkheid lesblokken van 2 lessen per keer af te spreken, of vaker in de week te rijden, om het tempo van je opleiding hoog te houden. Via onze “rijlesplanner-app” kun je gemakkelijk bijhouden wanneer je afspraken gepland staan en wat de status van je financiële situatie is. Belangrijk is, dat jij het overzicht op je opleiding houdt.

Minipakket

689

Het mini VIP pakket
 • 10 rijlessen
 • CBR Theorie-examen
 • Theoriebox
 • CBR Praktijkexamen

Basispakket

1269

Het basis VIP pakket
 • 24 rijlessen
 • CBR Theorie-examen
 • Theoriebox
 • CBR Praktijkexamen

ExamengarantiepakketPopulair

1389

Het VIP pakket met examengarantie
 • 24 rijlessen
 • CBR Theorie-examen
 • Theoriebox
 • 2 CBR Praktijkexamens

Totaalpakket

1999

Het VIP totaalpakket
 • 40 rijlessen
 • CBR Theorie-examen
 • Theoriebox
 • CBR Praktijkexamen

Stel een vraag

Proefles aanvragen