Video’s

Om een beeld te krijgen van het praktijkexamen kun je hier twee video’s van het CBR bekijken. Je ziet hier de opbouw en stappen van het examen. Mocht je er nog vragen over hebben, stel deze dan gerust aan je instructeur.

Het CBR heeft een video gemaakt over de gang van zaken bij  het Praktijkexamen Auto. Je kunt deze video kijken om al een indruk te krijgen van de procedure van het praktijkexamen.

Je hebt waarschijnlijk al eens examen gedaan bij het CBR, maar als je wil weten hoe een praktijkexamen Motor in zijn werk gaat, dan kun je dat zien in deze video.

Wil je weten hoe een theorie examen bij het CBR in zijn werk gaat? Kijk dan naar deze video.

Het is de bedoeling dat je een aantal zaken kunt aanwijzen waar een aantal onderdelen van de motor zich bevinden. De uitleg is enigszins uitgebreider, dan je nodig hebt voor het praktijkexamen, maar evengoed erg leerzaam.

In deze video legt VIP rijschool uit wat je aan de autoband moet kunnen controleren voor je gaat rijden.

Deze video behandelt het linker gedeelte van je dashboard in de lesauto en is genoemd: dashboard deel 1

Na de eerste video van het dashboard, behandelen we nu alle lampjes in de cockpit van de auto achter het stuur. We noemen deze video: dashboard deel 2

Boven de versnellingspook bevindt zich een gedeeltd van het dashboard, waar ook nog veel knoppen zitten. Dit is het laatste deel van het dashboard genaamd: dashboard deel 3