Haal je rijbewijs!

vanaf €30 per les

 

Haal nu je motorrijbewijs!

Voor categorie A1, A2, A/Code 80

 

Bij ons is elke klant een VIP!

Plan snel een afspraak met je vaste rijinstructeur

 

Lessen vanaf 16,5 jaar

En rijexamen zodra je 17 jaar bent

Rijles vanaf €30!

Je voelen als een echte VIP, maar toch een lage prijs? Kies dan voor Verkeersschool Ingrid van Perlo, de rijschool voor jou! Plan een gratis proefles en maak kennis met een van onze instructeurs. Kies samen een voordelig pakket dat bij jou past.

Bij ons echt GRATIS!

Wil jij graag kennis maken met onze verkeersschool en onze manier van lesgeven? Wij bieden je een gratis en vrijblijvende proefles voor de auto. Vind je het niks? Dan zit je achteraf nergens aan verbonden. Dus, waar wacht je op?!

VIP rijschool Nijmegen: fun en leren gaan prima samen. 

We hebben als insteek dat rijles een feestje moet zijn. Als je rijschool ervoor zorgt dat je jezelf op je gemak voelt, zal het resultaat altijd zijn dat je de lesstof makkelijker opneemt. Dit is de insteek van al onze lessen.

Altijd dezelfde instructeur en je wordt thuis opgehaald. 

De instructeur die bij rijschool Nijmegen werkzaam is, zal je proefles verzorgen en wordt daarna ook je vaste instructeur. De instructeur is je leraar en coach richting het praktijkexamen. Bij iedere rijles wordt je thuis opgehaald en ook weer thuis afgezet na de rijles.

Rijschool Nijmegen is ook rijschool Wijchen of rijschool Beuningen.

Autorijles in Wijchen of Beuningen? Of je nu in Nijmegen, Wijchen, Beuningen of een van de omliggende dorpen woont, je vaste rijinstructeur haalt je thuis op en zet je na de rijles weer thuis af. Nijmegen is de examenplaats voor deze hele regio, maar de hele regio is welkom bij VIP rijschool Nijmegen.

  • Gratis proefautorijles
  • Altijd een pakket dat bij je past
  • Scherp geprijsd
  • Betaling in termijnen mogelijk
  • Eigen vaste instructeur
  • Bij ons is elke klant een VIP!

Over Verkeersschool Ingrid van Perlo

Ingrid van Perlo is sinds 1991 een begrip in Nijmegen en omgeving. De nadruk bij iedere rijles ligt bij de leerling en het daarbij passende VIP gevoel. Een rijles moet leerzaam zijn, maar het moet ook gezellig zijn. Lees meer over Ingrid en de groei van haar rijschool…

Waar VIP voor staat

Bij iedere rijles plezier, altijd een vast aanspreekpunt binnen de rijschool, een vaste rijinstructeur, open en eerlijke communicatie tussen leerling en rijschool, wij zijn als verkeersschool altijd bereikbaar voor jou en zoeken een passende oplossing voor iedere situatie of wens vanuit jou als leerling zijnde. Lees meer over waar wij voor staan…