VIP Autorijlessen

Rijles moet leuk zijn. We begrijpen, dat het best een stap is om te beginnen met je rijlessen. Als het zou kunnen, willen we graag dat je de eerste rijles ziet als een uitje: paintballen, rijden met een achtbaan, snorkelen, karten, etc. Het zijn dingen, waar je later met plezier aan terugdenkt.

Dit is ook de insteek van onze rijlessen. VIP rijschool wil je een beleving aanbieden in de vorm van de proefles. Ook de rijlessen daarna moeten leuk zijn. Een instructeur moet rijles geven, maar wij vinden dat dit makkelijk met humor en plezier kan.

Onze tarieven

Onze tarieven zijn inclusief BTW en aan verandering onderhevig. Hieronder staan de huidige tarieven. Onze rijlessen duren 50 minuten per les.

Totaalpakket

Het VIP Totaalpakket

2475

Populair

Basispakket+

Het VIP Basispakket plus

1795

Basispakket

Het VIP Basispakket 

1725

Talentpakket

Het VIP Talentpakket

1525

Regel je liever de theorie opleiding zelf en heb je geen interesse in de theoriebox en/of onze klassikale dagcursus, 
dan kun je bij je inschrijving aangeven dat je hier graag de eenmalige vaste korting voor wenst te ontvangen.

Hoe ziet een rijles er uit?

Wij hebben als verkeersschool de insteek: Als je het zelf doet, leer je het meest. We laten je dus bij de eerste rijles al best veel zelf doen. Natuurlijk helpen we je als er iets fout dreigt te gaan en geven we je de instructies waar dit nodig is, maar toch doe je zoveel mogelijk zelf.

De start

Bij de start van je rijles kijken we kort of de lesstof van de vorige les nog duidelijk is en je dit nog kunt uitvoeren. Daarna beginnen we met de uitleg van de nieuwe les.

Veiligheid

Autorijden mag nooit eng zijn. De instructeur zorgt ervoor dat alle handelingen veilig verlopen, maar geeft je optimaal de kans om zoveel mogelijk zelf te doen. 

Einde rijles

Aan het eind van de les kijken we samen hoe de les verlopen is. Aandachtspunten worden besproken, maar ook wat goed ging nemen we door. Een positief gevoel moet het uiteindelijke resultaat zijn.

Op de dag dat je 16,5 jaar wordt mag je beginnen met de praktijklessen voor de personenauto. Vanaf je 17e verjaardag mag je voor het eerst op praktijkexamen.

Theorieles met de online en interactieve theorie cursus, wat wil je nog meer? Deze cursus bevat een compleet digitaal theorieboek, per hoofdstuk onderwerp gerichte deeltoetsen, instructiefilmpjes voor de praktijklessen, gevaarherkenning en 50 complete theorie examens zoals ze bij het CBR afgenomen worden.

Bij de tarieven kun je zien wat de prijzen van de lespakketten zijn. Dit is echter niet de belangrijkste factor bij het bepalen van de kosten. Wij  laten je vanaf les 1 al heel veel zelf doen. Daardoor zijn je lessen super efficiënt en heb je nooit teveel lessen. Het resultaat is dat de prijs van je rijbewijs zo laag mogelijk blijft, maar wel passend bij jouw talent.

Praktijklessen moeten natuurlijk leerzaam zijn, maar gezellig en plezier zijn toch ook termen, die we graag aan onze rijlessen koppelen. Weten hoe dit werkt? Schrijf je dan snel in.