Autorijles

Plan een GRATIS proefles voor je begint!

Tijdens je gratis proefles maak je kennis met ons en onze manier van lesgeven. Aan de hand van deze gratis proefles kunnen we samen bekijken welk pakket het beste bij jou past. Jij bent uniek dus ons advies aan jou is uniek.

VIP autorijlessen

Rijles moet plezier zijn. We begrijpen, dat het best een stap is om te beginnen met je rijlessen. Als het zou kunnen, willen we graag dat je de eerste rijles ziet als een uitje: Paintballen, Achtbaan, snorkelen, karten, etc. Het zijn dingen, waar je met plezier aan terugdenkt, als je ze gedaan hebt.

Dit is ook de insteek van onze rijlessen. VIP rijschool Ingrid van Perlo wil je een beleving aanbieden in de vorm van de gratis proefles. Je bent daarna niets verplicht, maar we
hopen dat je de overige rijlessen ook bij ons wil volgen. Ook de rijlessen daarna willen moeten plezierig zijn. Een instructeur moet rijles geven, maar dat kan makkelijk met humor en plezier. Ga maar na: Als je plezier hebt in een vak op school, dan gaat het goed en haal je hoge cijfers. Bij de rijles is dat niet anders. Het is onze taak als rijschool om ervoor te zorgen, dat ons team goede rijlessen verzorgt, maar ook dat ze dit met een glimlach doen.

Hoe gaan de rijlessen in zijn werk?

Wij als rijschool hebben de insteek: Als je het zelf doet, leer je het meest. We laten je dus bij de eerste rijles al best veel zelf doen. Natuurlijk helpen we je als er iets fout dreigt te gaan, maar je doet zoveel mogelijk zelf. Dit gaat zo de hele rijopleiding door. Jij doet tijdens de rijles zoveel mogelijk zelf en wij leggen uit hoe het de bedoeling is.

Tijdens de rijles wordt de lesstof aangeboden in het hoogste tempo wat jij als leerling aankunt. Ook hierbij is het belangrijk dat de plezierfactor aanwezig blijft.

Schrijf je in voor een proefles

Schrijf je hier in voor de proefles.

We nemen dan contact met je op om een afspraak te maken. Als je gebeld wil worden, hoef je niets te doen. Als je liever een Whatsapp gesprek doet om de afspraak te maken,
dan moet je dan bij de extra toelichting er even bij vermelden. Dat is geen probleem.

Uniek VIP proefexamen

VIP rijschool heeft een unieke service. Wij gaan tijdens de rijlessen een proefexamen afnemen. Als je rijinstructeur of rijinstructrice vindt, dat je een goede zelfstandige rijstijl
kunt neerzetten, komt een van ons als “examinator” naast je zitten. Hiermee komt VIP rijschool tegemoet aan 2 doelen:

 1. De leerling krijgt de ervaring van een examenrit met de bijbehorende spanning.
 2. VIP rijschool kan een stukje kwaliteitscontrole uitvoeren om te kijken of iedere rijinstructeur/rijinstructrice dezelfde maatstaven voor kwaliteit hanteert.

Wat is het mooiste van dit proefexamen? Het kost je niets extra. Het proefexamen vindt gewoon plaats tijdens de rijles. Jij hoeft dus niets extra te betalen voor deze service van de rijschool.

VIP Rijles Nijmegen

Kies VIP Rijschool Ingrid van Perlo

We hopen, dat je nu duidelijk is, dat VIP rijschool staat voor een leuke, gezellige en leerzame rijopleiding. Maak in je eerste rijles kennis met je rijinstructeur en ervaar het plezier van autorijden. Je zult in je leven nog heel wat kilometers gaan rijden. Dan zou het natuurlijk superfijn zijn, dat je bij VIP rijschool hebt ervaren, dat autorijden een hele leuke bezigheid is.

We zien je graag bij onze proefles. Schrijf je nu in.

Autorijles, wanneer mag je beginnen?

Beginnen met het nemen van autorijles mag zodra je de leeftijd van 16,5 jaar hebt bereikt. Het afnemen van het theorie examen mag vanaf 16 jaar. Ben je begonnen met het nemen van autorijlessen, dan mag je op de dag dat je 17 jaar bent geworden het praktijkexamen afleggen. Je doet dan mee aan het project “2todrive” en zult tot je 18e onder begeleiding rond moeten rijden.

Theorie

Theorieles met de online en interactieve iTheorie cursus, wat wil je nog meer? Deze cursus bevat een compleet digitaal theorieboek, per hoofdstuk onderwerp gerichte deeltoetsen, instructiefilms voor de praktijklessen en gevaarherkenning en 50 complete theorie examens zoals ze bij het CBR afgenomen worden.

Autorijbewijs halen, wat zijn de kosten?

Het halen van een rijbewijs vergt maatwerk. Dit betekent dat iedereen anders is en we voor ieder wat wils bieden. Zoals gezegd, jij bent uniek. Wat een rijbewijs precies gaat kosten kunnen we op voorhand niet vaststellen. Voor het behalen van een rijbewijs is samenwerking, tussen de kandidaat en de instructeur, een vereiste.

Praktijklessen

Samen met een vaste instructeur werk je in lessen van 50 minuten richting je praktijk examen. Indien gewenst heb je ook de mogelijkheid lesblokken van 2 lessen per keer af te spreken, of vaker in de week te rijden, om het tempo van je opleiding hoog te houden. Via onze “rijlesplanner-app” kun je gemakkelijk bijhouden wanneer je afspraken gepland staan en wat de status van je financiële situatie is. Belangrijk is, dat jij het overzicht op je opleiding houdt.

Minipakket

689

Het mini VIP pakket
 • 12 rijlessen
 • Theoriepakket1
 • Praktijkexamen

Basispakket

1169

Het basis VIP pakket
 • 25 rijlessen
 • Theoriepakket1
 • Praktijkexamen

ExamengarantiepakketPopulair

1299

Het VIP pakket met examengarantie
 • 25 rijlessen
 • Theoriepakket1
 • Praktijkexamen
 • Examengarantie2

Pakket zonder theorie

875

Het VIP pakket zonder theorie
 • 18 rijlessen
 • Praktijkexamen

Stel een vraag

Proefles aanvragen