Altijd dezelfde instructeur en je wordt thuis opgehaald.

Jonny is de instructeur die bij VIP rijschool Doetinchem werkzaam is. Hij zal je proefles verzorgen en wordt daarna ook je vaste instructeur. De instructeur is je leraar en coach richting het praktijkexamen. Bij iedere rijles wordt je thuis opgehaald en ook weer thuis afgezet na de rijles.

Rijschool Doetinchem is ook rijschool Varsseveld of Zelhem.

Autorijles in Varsseveld of Gaanderen? Of je nu in Varsseveld, Gaanderen, Halle of een van de omliggende dorpen woont, je vaste rijinstructeur haalt je thuis op en zet je na de rijles weer thuis af. Doetinchem is de examenplaats voor deze hele regio, maar de hele regio is welkom bij VIP rijschool Doetinchem.

Bekijk ook onze andere rijschool locaties

VIP rijschool is actief in meerder examenplaatsen. Je kunt kiezen voor VIP rijschool Nijmegen, VIP rijschool Arnhem en VIP rijschool Doetinchem. Kies in de keuzebalk de examenplaats, die voor jou van toepassing is.

Plan een proefles

We beginnen altijd met proefles. Zo kun jij kijken hoe we lesgeven en kennismaken met je instructeur. Tevens leggen we aan het eind van de les de lespakketten aan je uit. Deze info krijg je ook mee naar huis.

Of neem contact met ons op:

Plan een proefles

Geen titel
Gegevens(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ

15,5 jaar?
Bij ons kun
je al starten op de Scooter!