Haal je rijbewijs!

vanaf €29,95 per les

 

Bij ons is elke klant een VIP!

Plan snel een afspraak met je vaste rijinstructeur

 

Lessen vanaf 16,5 jaar

En rijexamen zodra je 17 jaar bent

Rijles vanaf €29,95!

Je voelen als een VIP, maar toch een lage prijs? Kies dan voor Ingrid van Perlo, de rijschool voor jou! Plan een gratis proefles en maak kennis met je instructeur. Kies samen een voordelig pakket en betaal maar €29,95 per les.

Bij ons echt GRATIS!

Wil jij graag kennis maken met onze verkeersschool en onze manier van lesgeven? Wij bieden je een gratis en vrijblijvende proefautorijles. Vind je het niks? Dan zit je achteraf nergens aan verbonden. Dus, waar wacht je op?!

Autorijles, motorrijles of aanhangerrijles in Nijmegen en omgeving? Of je in Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Groesbeek, Oosterhout, Berg en Dal of Malden woont, je vaste rijinstructeur haalt je thuis op en zet je na de rijles weer thuis af. De instructeur is je leraar en coach richting het praktijkexamen. De rijschool regelt de organisatie rond de rijlessen, zodat iedere rijles volledig in het teken kan staan van “leren rijden”.

Uniek bij VIP: Proefexamen zonder bijkomende kosten.

Tijdens de rijopleiding verzorgt verkeersschool Ingrid van Perlo een proefexamen. Dit proefexamen is voor iedere leerling beschikbaar en kost niets meer dan een reguliere rijles. Op deze manier kun jij kijken hoe een examen in zijn werk gaat. Wij kunnen dan kijken hoeveel invloed de examenzenuwen hebben op je rijstijl. We kunnen dan (indien nodig) de mogelijkheden bespreken voor faalangstbegeleiding.

  • Gratis proefautorijles
  • Altijd een pakket dat bij je past
  • Scherp geprijsd
  • Betaling in termijnen mogelijk
  • Eigen vaste instructeur
  • Bij ons is elke klant een VIP!

Over Ingrid van Perlo

Ingrid is sinds 1991 een begrip in Nijmegen en omgeving. De nadruk bij iedere rijles ligt bij de leerling, en het daarbij passende VIP gevoel. Een rijles moet leerzaam zijn, maar het moet ook gezellig zijn. Lees meer over Ingrid en de groei van haar rijschool…

Waar VIP voor staat

Bij iedere rijles plezier, altijd een vast aanspreekpunt binnen de rijschool, een vaste rijinstructeur, open en eerlijke communicatie tussen leerling en rijschool, Ingrid is zelf goed bereikbaar en een persoonlijke oplossing voor iedere situatie of wens vanuit de leerling. Lees meer over waar wij voor staan…