VIP Scooterrijlessen

Rijles moet leuk zijn. We begrijpen, dat het best een stap is om te beginnen met je rijlessen. Als het zou kunnen, willen we graag dat je de eerste rijles ziet als een uitje: paintballen, rijden met een achtbaan, snorkelen, karten, etc. Het zijn dingen, waar je later met plezier aan terugdenkt.

Dit is ook de insteek van onze rijlessen. Verkeersschool Ingrid van Perlo wil je een beleving aanbieden in de vorm van de proefles. Ook de rijlessen daarna moeten leuk zijn. Een instructeur moet rijles geven, maar wij vinden dat dit makkelijk met humor en plezier kan.

Onze tarieven

Onze tarieven zijn incl. BTW en aan verandering onderhevig. Hieronder staan de huidige tarieven. Voor losse lessen of een los examen moet je informeren bij de verkeersschool. Onze rijlessen duren 50 minuten per les.

Bromfiets Actiepakket

Het VIP Bromfiets Actiepakket

375

Bromfiets Basispakket

Het VIP Bromfiets Basispakket

415

Hoe ziet een rijles er uit?

Wij hebben als verkeersschool de insteek: Als je het zelf doet, leer je het meest. We laten je dus bij de eerste rijles al best veel zelf doen. Natuurlijk helpen we je als er iets fout dreigt te gaan en geven we je de instructies waar dit nodig is, maar toch doe je zoveel mogelijk zelf.

Scooteropstaples

Bij de scooteropstaples beginnen we op het afgesloten terrein. Dan kun je al op 15.5 jarige leeftijd beginnen. Daarna leggen we de lespakketten uit en geven je de theorie cursus mee. Ook wordt het theorie examen meteen gepland.

Wat doe je thuis?

We maken een reservering voor je praktijkexamen, maar daarvoor moet je wel je theorie op zak hebben. Jij gaat dus thuis leren en gaat op examen voor de theorie. Als deze behaald is, gaan we wachten tot de examendatum van de praktijk.

De praktijkexamen dag

Op die dag kom je terug op de rijschool en begint met de praktijkdag voor de scooter. Even oefenen met de beginselen en dan de weg op. Aan het eind van deze dag doe je praktijkexamen.

Plan een proefles

Wil je eens proberen hoe het scooterrijden in zijn werk gaat? Schrijf je dan in voor de proefles. Als je daarna een pakket bij ons afneemt, dan zit de proefles in het pakket.

Of neem contact met ons op:

Plan een proefles

15 jaar?
Bij ons kun
je al starten!

Formeel mag je pas met 16 jaar je eerste keer rijden op de scooter. Bij VIP rijschool kun je op ons oefenterrein al beginnen met de eerste oefeningen als je 15,5 jaar bent.

Theorieles met de online en interactieve theorie cursus, wat wil je nog meer? Deze cursus bevat een theorieboek, per hoofdstuk onderwerp gerichte deeltoetsen en complete theorie examens zoals ze bij het CBR afgenomen worden.

Feitelijk hebben we 2 lespakketten. Het Actiepakket (zonder theorie) en het Basispakket. Kijk op de pagina tarieven voor de kosten.

Je mag pas na je 16e verjaardag op de weg rijden met de scooterrijles en ook dan alleen als je in het bezit bent van de theorie. Bij ons heb je de unieke kans om op 15.5 jarige leeftijd je eerste les te doen met bijzondere verrichtingen op het oefenterrein. Dan kunnen we ook kijken of je met het actiepakket of basispakket goed uitkomt.