Waar wij voor staan

Verkeersschool Ingrid van Perlo is een rijschool met een flinke ambitie. We willen ondanks de groei van de rijschool graag zorgdragen voor een warme, persoonlijke sfeer tussen de rijschool en de leerling. De omvang van de rijschool mag niet ten koste gaan van het persoonlijke contact tussen jullie en ons.

Hierbij vinden we een aantal kernwaarden erg belangrijk:

1 Rijles is plezier

Tijdens de rijles moet er een prettige sfeer in de lesauto zijn. De ruimte is beperkt en we hebben te maken met een 1 op 1 situatie in de rijles. Rijles geven is een deel doceren, maar ook een groot deel coaching. Indien er geen goede band is tussen de leerling en de coach, moet er worden gezocht naar een nieuwe coach binnen de rijschool. Hierdoor kan een leerling met vertrouwen naar het rijexamen begeleid worden.

2 Altijd een vast aanspreekpunt binnen de rijschool

We hebben inmiddels een aantal vestigingen, waar we actief zijn met de rijschool. Per vestiging is er altijd een vast aanspreekpunt. Dit kan de rijinstructeur zijn voor vestigingen, waar we nog niet erg actief zijn. Voor de grotere vestigingen is dit altijd een persoon, die met u kennis maakt tijdens de rijopleiding.

3 Een vaste rijinstructeur

Tijdens de rijlessen is de vertrouwensband tussen leerling en rijinstructeur super belangrijk. In het begin van de opleiding wordt een rijinstructeur gekoppeld aan de leerling. Hij of zij begeleidt de leerling van begin tot einde. Eerst als docent, later als mentor/coach. Op verzoek van de leerling kan er van instructeur gewisseld worden binnen de rijschool.

4 Open en eerlijke communicatie tussen leerling en rijschool.

We hebben een uitgebreid administratiesysteem voor de rijschool, waarmee de leerling op ieder moment op de hoogte wordt gehouden van afspraken, facturen en financiƫle transacties. De leerling heeft op ieder gewenst moment inzage in zijn of haar gegevens. Per email of telefoon kan op ieder moment extra toelichting gevraagd worden over deze informatie. Informatie wordt echter niet aan derden verstrekt.

5 Ingrid is zelf goed bereikbaar

Indien er iets speelt waar je als leerling niet uitkomt met je instructeur of aanspreekpunt, dan hoor ik het graag. Stuur dan een email naar: info@vip-rijschool.nl en vraag of Ingrid contact met je opneemt. Ik zal dan zo snel mogelijk contact met je zoeken.

6 Indien een oplossing niet meteen voor handen is, regelt de rijschool een oplossing

Een beetje voortbordurend op de vorige kernwaarde. De leerling bepaalt hoe zijn of haar opleiding verloopt. Als hier zaken spelen waar we een oplossing voor moeten zoeken, dan gaan we daarmee aan de slag. Leg het probleem voor per email en we gaan zorgen voor een oplossing. Is de oplossing niet naar wens van de leerling, neem dan contact op met Ingrid. Zij gaat dan op zoek naar een oplossing, die wellicht niet standaard is. Daar gaat het niet om. Zoals eerder gezegd: Rijles is ook een zaak van vertrouwen en daarbij dienen we samen te zoeken naar een modus waarbij de leerling zich prettig voelt en de rijschool zijn werk kan doen.

Neem contact op