Rijles is plezier

Tijdens de rijles moet er een prettige sfeer in de lesauto of op de motor zijn. We hebben te maken met een 1 op 1 of, met betrekking tot de motor, een 1 op 2 situatie. Rijles geven is een deel doceren, maar ook een groot deel coaching. Wij zijn van mening dat een rijopleiding leuk moet en kan zijn, en proberen dit daarom ook in onze opleidingen te verwerken. Een leuke opleiding maakt het leren nu eenmaal makkelijker! Indien er geen goede band tussen jou en je instructeur is, moet er worden gezocht naar een nieuwe instructeur binnen de rijschool. Hierdoor kan jij met vertrouwen naar het praktijkexamen begeleid worden.

Altijd een vast aanspreekpunt binnen de rijschool

We hebben inmiddels een aantal vestigingen waar we actief zijn met onze verkeersschool. Per vestiging is er altijd een vast aanspreekpunt. Voor vestigingen waar we nog niet erg actief zijn, kan dit de rijinstructeur zijn. Anderzijds zijn wij als verkeersschool ook altijd bereikbaar en proberen we voor iedere situatie een passende oplossing te zoeken.

Open en eerlijke communicatie tussen leerling en rijschool

We hebben een uitgebreid administratiesysteem waarmee jij als leerling op de hoogte wordt gehouden van afspraken, facturen en financiële transacties. Je hebt op ieder gewenst moment inzage in jouw gegevens. Per email of telefoon kan op ieder moment extra toelichting gevraagd worden over deze informatie. Informatie wordt echter niet aan derden verstrekt.