Rijschool overgenomen

Ik heb kort daarna zijn rijschool overgenomen en ben verder gegaan onder mijn eigen naam Ingrid van Perlo. In de loop der jaren heb ik allerlei leerlingen de revue zien passeren. Lichte vormen van autisme, ADHD, Dyslexie, slechthorend en zelfs mensen met slecht zicht zijn voorbij gekomen. Altijd was er uiteindelijk het rijbewijs als beloning.

Rijles geven is vanaf het begin mijn ding geweest. Ik heb altijd met veel plezier mijn leerlingen begeleid naar het roze papiertje en inmiddels roze pasje. In 2013 heeft mijn dochter besloten ook rijles te gaan geven en bij ons in het bedrijf te komen werken.  In 2013 had ik een slagingspercentage van meer dan 70% en kregen we het steeds drukker. Binnen de kortste keren gaven we met drie mensen binnen ons gezin fulltime rijles en bleek ons bedrijf nog verder te zullen groeien. In 2020 was mijn zoon ook instructeur. Suzanne geeft les in alle categorieën en is een echte motormuis. Ruurd geeft les in de categorie auto en aanhanger, maar houdt daarnaast ook van sleutelen aan auto’s.

De groei van 2014

Eind 2014 gaven we met 8 instructeurs les en was onze rijschool uitgegroeid tot een echte verkeersschool. We gaven vanaf die tijd dan ook rijles met de personenauto (ook automaat), motorfiets, aanhanger en we leidden zelfs instructeurs van begin tot eind op om zelf les te mogen geven met de personenauto. Inmiddels zijn we met een club van 11 personen en doen we ons best om onze leerlingen zo goed mogelijk richting het rijbewijs te begeleiden.

Wat ik erg belangrijk vind binnen de rijles

Een rijles moet een plezierig ervaring zijn. Iedere leerling moet uitkijken naar de volgende rijles. Als dit niet zo is, hebben wij iets niet goed gedaan. Natuurlijk is het geven van rijinstructie het hoofddoel, maar wij geloven dat een prettige sfeer bijdraagt aan jouw leerprestaties en de leerintensiteit hiervan.