Onze tarieven

Voor de klassikale theoriecursus hanteren wij het vaste tarief van €90 per kandidaat incl. lunch. De cursus is exclusief examen.

Auto (keuze 3)

Theorie cursus Nijmegen

90

over 12 weken

Auto (keuze 2)

Theorie cursus Nijmegen

over 6 weken

90

Meest gekozen

Auto (keuze 1)

Theorie cursus Nijmegen

90

Hoe ziet een cursus er uit?

De klassikale cursus voor theorie personenauto is een gezellige dag, waarbij je geholpen wordt met het leren van je theorie. Ook de gezamelijke lunch is een mooi moment om eens met je medecursisten te sparren over je theorie.

Voor de theoriedag

We verwachten van je dat je al een keer geleerd hebt voordat de theoriecursus begint. De totale leerstof voor het theorie examen is een hoop leerstof en het is moeilijk om dat in 1 dag te bevatten.

Theorie cursus

Tijdens de theorie cursus worden de kritieke punten van de theorie doorgenomen, tips en ezelsbruggetjes gegeven en je aandacht gevraagd voor specifieke leeronderwerpen.

Oefenexamens

Aan het eind van de cursusdag ga je de opgedane kennis testen met een paar oefenexamens. Jullie bespreken de oefenexamens ook na, zodat je weet wat je beter had kunnen doen.

Vraag theorie aan!

Heb je interesse in onze klassikale theoriedag in Nijmegen? Geef je dan op.

Of neem contact met ons op:

Theorie aanvragen

15 jaar?
Bij ons kun
je al starten!

Onze lesmethoden

Onze lesmethode is ontwikkeld door edudrive in Eindhoven en sluit feilloos aan bij de door ons verstrekte leermiddelen in de lespakketten van de personenauto.